PÀGINA PRINCIPAL
TORNAR ENRERE


CERCAR
SEGUIMENT DE LA COMANDA
CONTACTE
ON ESTEM
CERCAR
CISTELLA DE LA COMPRA / 0
CATALÀ | ESPAÑOL

Compres realitzades on-line


Un cop hagis fet la comanda, disposes de 30 dies per canviar i/o retornar l’article sempre que la peça no hagi estat usada o ni feta malbè. Per fer-ho, pots dirigir-te a la botiga EANDB o enviar un e-mail a la següent adreça: info@eandbuniformes.com indicant el número de comanda amb el nom de la persona que l’ha realitzat i el canvi i/o devolució que vols realitzar.


Si retornes l’article a la botiga, es realitzarà l'abonament corresponent, mitjançant la mateixa forma de pagament utilitzada per a la compra.

Juntament amb la peça de roba, sempre hauràs d'adjuntar el ticket de compra.

Per raons d'higiene, no es permet canviar ni retornar els articles de bany, excepte en cas de tara o error.

Si no queda stock de l'article que desitges canviar, es farà la devolució del article. 

Si la peça de roba té una tara o hi ha hagut algun error amb l'enviament, un cop comprovat se't retornarà la part proporcional del transport d'aquesta peça de roba, tan d’anada com de tornada sempre i quan hagis demanat l’opció de rebre la comanda a casa.


Devolucions i/o canvis de peces de roba pagades per transferència


Per poder processar qualsevol devolució pagada amb transferència bancaria, hauras d'indicar-nos el número de compte del banc que vas realitzar el pagament de la comanda. Sense aquesta dada no podem ingressar-te els diners de la devolució.


Compres realitzades a la botiga física


Durant un mes a partir de la data de la compra i mitjançant la presentació del tiquet, tens la possibilitat de canviar o fer la devolució dels articles per estrenar a la botiga on s’ha realitzat la compra.

Les devolucions s’efectuaran de la mateixa forma en que es va abonar l’article. En cas que la compra s’hagués realitzat amb targeta de débit o crédit, serà imprescindible la presentació del tiquet i del resguard de l’operació.

CONTACTE  |  CANVIS I DEVOLUCIONS  |  POLITICA DE PRIVACITAT  |  FORMES DE PAGAMENT  |  COM CUIDAR LA ROBA