PÀGINA PRINCIPAL
TORNAR ENRERE


CERCAR
SEGUIMENT DE LA COMANDA
CONTACTE
ON ESTEM
CERCAR
CISTELLA DE LA COMPRA / 0
CATALÀ | ESPAÑOL

REGISTRE

 

Per a comprar a EANDB, tot usuari haurà de registrar-se. Les dades facilitades es guardaran en la base de dades de EANDB per processar la comanda i realitzar les seves próximes compres amb major facilitat i rapidesa.

Quan l'usuari es registra, pot sol.licitar que el sistema el reconegui de forma automàtica. Aixó li permetrà agilitzar el procés de compra i obtenir un accés més directe a les seves dades. El reconeixement automàtic es realitza per mitjà de cookies. Si l'usuari ha sol.licitat que el sistema el reconegui automàticament, només es sol.licitarà a l'usuari que s'identifiqui.

A més, els usuaris podran rebre per correu electrónic informació i publicacions de EANDB.

 

Seguretat i confidencialitat de dades


Tota la informació facilitada pels clients de EANDB serà utilitzada únicament per processar les comandes de compra, facilitar la navegació i la compra dels articles, així com per informar a través d'e-mail i/o correu de nous productes, ofertes especials i novetats relacionades amb aquesta pàgina web i/o EANDB en general.

EANDB-On Line garanteix que les dades facilitades pels clients no seran compartides amb terceres persones o empreses. Les dades facilitades seran recollides en el servidor de EANDB-On Line mitjançant el protocol SSL i la seva transmissió es realitzarà de forma encriptada garantint la seva confidencialitat.

Les dades personals rebudes seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i d'altra normativa concordant vigent a Espanya. Els usuaris d'aquesta pàgina web podran en tot moment accedir, rectificar i cancel.lar les dades incloses en el formulari de registre, per escrit, mitjançant e-mail o per correu a l'adreça:

 

EANDB
Dpt. Att. al client
C/Pau Alsina 3 Local 1
C.P. 08390 Montgat

CONTACTE  |  CANVIS I DEVOLUCIONS  |  POLITICA DE PRIVACITAT  |  FORMES DE PAGAMENT  |  COM CUIDAR LA ROBA