PÀGINA PRINCIPAL
TORNAR ENRERE


CERCAR
SEGUIMENT DE LA COMANDA
CONTACTE
ON ESTEM
CERCAR
CISTELLA DE LA COMPRA / 0
CATALÀ | ESPAÑOL

EANDB posa a la teva disposició un nou servei de compra online que et permetrà comprar des del teu ordinador alguns dels articles disponibles en la nostra botiga.

A continuació, et convidem a llegir les condicions generals que regulen la compra de productes EANDB a través d'aquesta pàgina web. En aquest sentit, l'ús d'aquesta pàgina web constitueix el teu acord a aquestes condicions generals. No obstant això, si tens algun dubte sobre aquestes condicions et preguem que et posis en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al client.

 

 

Formes de pagament

 

Targetes de crédit

 

Acceptem targetes de crédit i débit de Visa, Visa Electron i MasterCard.

Per al pagament amb targetes de crédit i/o débit, el càrrec serà a temps real.

 

Seguretat durant el procès de pagament

 

Les dades es transmeten de forma encriptada SSL.

Per al pagament amb Visa i MasterCard nomès s'acceptaran transaccions CES (Comerç electrónic segur).

Un cop s'hagi verificat que la targeta està adherida al sistema CES, el sistema connectarà amb el banc que l'ha emés per tal que el comprador autoritzi la compra. Quan el banc confirmi l'autenticació, s'efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari, la comanda es cancelalarà.

 

Transferència:

 

Per comandes realitzades online tambè s'accepta el pagament per transferència.

Quan es realitzi el pagament per transferència, s'haurà d'indicar com a referència el número de la comanda i el nom complet del client, tal i com s'indica en el moment de fer la comanda. Enviarem la teva comanda tan bon punt haguem rebut el pagament.

Les despeses de la transferència són a càrrec del comprador.

La transferència ha d'efectuar-se en un període màxim de 10 dies laborables. Si passat aquest termini no s'ha rebut l'import, la comanda es cancel.larà.

 

Transport

 

En el cas de que decideixis que vols rebre la teva comanda al teu domicili o a la teva oficina posem a la teva disposició un servei de missatgeria.

Per a evitar incidències en el lliurament (adreces errónies, impossibilitat de trobar a algú en el domicili etc.), es indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent aconsellable emplenar la casella relativa al telèfon de contacte.

 

Termini de lliurament per missatgeria

 

La comanda es lliurarà en un termini de tres a sis dies laborables.
Aquest termini pot allargar-se si l’article demanat no el tenim en stock. En aquest cas farem dos entregues, una amb cada article, sempre que el client ho desitgi.  

 

Termini de lliurament amb entrega a l'escola

 

Les comandes de productes en stock s'entregaran durant la setmana següent de rebre el pagament, amb un plaç màxim estimat de 15 dies laborables.

 

Cost de l'enviament

 

L'import del transport es calcularà en funció de la destinació, les peces de roba adquirides i l'embalatge utilitzat per a l'enviament. El preu total del transport s'indicarà a la pàgina que resumeix la compra abans de la confirmació de la comanda. 

 

Els costos d'enviament poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís. En qualsevol cas, els costos d'enviament vàlids seran aquells que apareguin en el moment de realitzar la comanda.

 

Nivells d'unitats estimada

 

El nombre d'unitats en stock és orientatiu. Si vols assegurar-te si tenim stock o no d'un producte et demanem que truquis a l'hora de fer la comanda, sobretot si és urgent. 

 


CONTACTE  |  CANVIS I DEVOLUCIONS  |  POLITICA DE PRIVACITAT  |  FORMES DE PAGAMENT  |  COM CUIDAR LA ROBA